10 razlogov, zakaj ne smete zamuditi 9. Kongresa podjetništva

-sreda, 27 marec 2024

9.Kongres podjetništva, ki bo potekal 17. in 18. maja 2024 v Avditoriju v Portorožu, predstavlja priložnost za podjetnike in vse tiste, ki si želijo prispevati k razvoju gospodarstva in družbe kot celote. Kongres, spodbuja kulturo podjetništva, povezuje podjetnike in ustvarja ugodno podjetniško okolje skozi izmenjavo idej in znanj.

10 ključnih razlogov, zakaj ne smete zamuditi dvodnevnega dogodka:

  1. Svetovno uspešni slovenski podjetniki

Dr. Jure Knez, Sandi Markon in Marko Lotrič bodo postavili trdne temelje za dvodnevni dogodek, ki bo postregel z ekskluzivnimi vsebinami in poglobljenimi razpravami. Poleg njih se bodo na odru zvrstili še svetovno uspešni slovenski podjetniki in vizionarji, ki bodo delili svoje dragocene izkušnje in znanja, kot so Ivo Boscarol, ustanovitelj Pipistrela, Marjan Batagelj, Postojnska jama, Igor Akrapovič, Akrapovič, dr. Jure Leskovec, Kumo.AI, Stanford University in mnogi drugi.

  1. Aktualne teme

Široka paleta aktualnih tem, in sicer vse od AI v poslovnem svetu, kako podjetniki razmišljajo o trajnosti, kako se je lotevajo in kako ESG vpliva na njihov posel, pa do najnovejših trendov v podjetništvu, portreta srečnega podjetnika pa tudi kako vzgojiti naslednjo generacijo. To so teme, ki vam bodo dale dragocene vpoglede in vas obogatile.

  1. Povezovanje in mreženje

Možnost povezovanja s podjetniki, izmenjava znanja in idej ter ustvarjanje novih poslovnih priložnosti skozi mreženje bo neprecenljiva izkušnja za vsakega udeleženca.

  1. Iz prve roke: zgodbe slovenskih podjetnikov in podjetnic, osebno in iskreno

Na 9. Kongresu podjetništva boste imeli priložnost prisluhniti zgodbam slovenskih podjetnikov in podjetnic, ki bodo delili svoje osebne izkušnje, izzive in dosežke. Te zgodbe bodo iskrene, navdihujoče in praktične, saj boste dobili vpogled, kako premagovati ovire, graditi uspešna podjetja in se razvijati tako poslovno kot osebno.

  1. Znanje in izobraževanje

Kongres podjetništva želi spodbujati in vlagati v znanje in izobraževanje, saj je to ključnega pomena za uspešen napredek družbe.

  1. Strokovnost in izkušnje

Na Kongresu podjetništva se boste srečali z vrhunskimi strokovnjaki in izmenjali izkušnje s podjetniki iz različnih sektorjev, kar vam bo omogočilo širitev vašega poslovnega obzorja.

  1. Moč sodelovanja z akademsko skupnostjo in drugimi ključnimi akterji

Aktivno spodbujanje sodelovanja med podjetniki, akademsko skupnostjo in drugimi ključnimi akterji omogoča ustvarjanje sinergij ter pospešuje napredek na vseh področjih.

  1. Družbeni učinek

Verjamemo v moč podjetništva za ustvarjanje boljše družbe, zato se zavzemamo za ustvarjanje okolja, ki spodbuja rast podjetništva in prispeva k razvoju gospodarstva.

  1. Priznanje za izjemne dosežke

Podelitev priznanja »Slovenski podjetnik leta 2024« bo navdih za slovenske podjetnike ter spodbuda za podjetniški vzor.

  1. Priložnost za rast

Ne zamudite priložnosti, da prispevate k boljši podjetniški prihodnosti in se povežete z enako mislečimi posamezniki.

Pridružite se nam na 9. Kongresu podjetništva, kjer gradimo prihodnost skozi povezovanje in vrednote. Skupaj bomo oblikovali boljši jutri za podjetnike, gospodarstvo in družbo kot celoto. Se vidimo v Portorožu!

arrow_upward